Nummer #1

Alltid nöjda kunder

Ledande inom

Ytbehandlingslösningar
  • Köpmansbergsvägen 3, 824 50 Hudiksvall, Sverige
  • +46 (0) 735 10 33 33

Nummer #1

Alltid nöjda kunder

Ledande inom

Ytbehandlingslösningar

Om Oss

F Steal Painting

F Steel Painting Hudiksvall AB föddes genom ett gemensamt krafttag från en grupp individer på FSP For Surface Protection och ROPH Invest. Vår gemensamma strävan att höja nivån på regionens ytbehandlingstjänster drog igång i september 2015 och har sedan dess varit en framgångssaga.

 

F Steel Painting Hudiksvall AB erbjuder i dagsläget pulvermålning i den moderna anläggningen invid Köpmanberget. Våra kunder är bl.a. leverantörer till skogsindustrin, lego-tillverkare och smeder. Ur pulverlinan levererar vi med kvalitet som ledord, och kan med goda vitsord erbjuda målning i korrosionsklass C4 Hög.

Under juli månad kommer vår splitternya våtmålningslina att stå färdig. Till denna satsning tar vi fortfarande emot CV:n så är du intresserad av att arbeta i en kvalitetsorienterad och växande organisation så ser vi från emot att höra från Dig!

Tjänster vi söker:

Mer information om de tjänster vi söker finns under fliken ”Jobba hos oss”.

F Steel Painting är nära besläktat med FSP Finnish Steel Painting, en företagsgrupp som har bedrivit verksamhet inom rostskydd och ytbehandling i Finland, Norge, Sverige, Estland och Polen sedan 1952 och tillräknas ett av Europas största ytbehandlingsföretag.

Top